Att hitta en present till kompisen som flyttat hemifrån är inte alltid lätt. Men ett tips är att satsa på en rolig present som bjuder på skratt. Det finns väldigt mycket att välja på i den kategorin av prylar.

Att flytta hemifrån är en stor milstolpe i livet och om din vän nyligen flyttat hemifrån är hen värd en rolig inflyttningspresent. Men att köpa en inflyttningspresent kan vara svårt. Det finns ingen regel om att presenten måste höra till hemmet utan det jag i princip vara vad som helst. Det finns väldigt många roliga och halvanvändbara produkter som kanske inte är helt nödvändiga men som är roliga att testa och som ger mycket glädje i stunden. Oavsett vad du vill ge i inflyttningspresent ska du kolla in https://varuhus1.se/roliga-prylar-1 och deras sortiment av roliga prylar.

“Gå-bort-kaktusen är en riktig retrogoding.” Läs mer om den här

Utgå ifrån intressen eller personlighet

Precis som med vilken gåva som helst är personen du ska ge presenten till det centrala. Det är alltid roligt att ge bort en personlig present. Personens personlighet eller intressen kan ge en ledtråd om vad du kan köpa för typ av inflyttningspresent. Ett doftljus som luktar popcorn, insektshotell, en rolig toalettpappershållare eller prosecco-pong är några tips på roliga inflyttningspresenter som kan locka till skratt. Det finns väldigt många roliga prylar, tänk på att slå in presenten fint. Du kan också kombinera nytta med nöje. När en person flyttar hemifrån ska ett helt nytt hushåll byggas upp med allt vad som ingår där och därför kan du köpa en rolig present men som är användbar.